Bingo Montana De Luxe

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Deze specifieke bingo draagt de naam Montana De Luxe en is een van de meest gekende bingo’s. Met het strakke design en de uitstekende speltechnologie is de Montana De Luxe een bingo die niet meer weg te denken valt uit jouw zaak. Wij staan in voor het plaatsen, het herstellen én het onderhoud van alle caféspelen die je bij ons kan huren. Een snelle response time is dan ook een van onze prioriteiten.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Een bingo zoals de Montana De Luxe in jouw zaak plaatsen


Wil je graag de populaire bingo, Montana De Luxe, in jouw zaak plaatsen? NV Bastenie uit Antwerpen regelt dat en nog veel meer andere caféspelen voor jou. Het enige dat jij hoeft te doen is contact met ons opnemen om de mogelijkheden en de prijs te bespreken. De Montana De Luxe is een innovatieve bingo die diverse spelen bevat, zoals de Golden Game en de Random Game. Of je nu graag de Montana De Luxe of een andere bingo, zoals de Ultra Seven, wilt huren, of liever wilt kopen, wij staan steeds voor jou klaar.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Informeer naar onze mogelijkheden


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de bingo Montana De Luxe? Neem dan gerust contact met ons op om de opties te bespreken. Ook als je andere KVI-toestellen wilt huren of kopen, zijn wij jouw partner. Je bereikt ons door te bellen naar het nummer +32 3 231 43 08 of door een bericht te sturen via het contactformulier. Dan koppelen wij zo snel mogelijk naar u terug met meer informatie.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie