Bingo-speelautomaat in Antwerpen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Denk je eraan om een bingo-speelautomaat in je café in Antwerpen te plaatsen? Daar kunnen wij van NV Bastenie je zeker mee helpen. Wij zijn een firma uit Antwerpen die beschikt over een uitgebreid assortiment aan onder meer bingo-gokkasten, One Ball, Joker 3.3 en veel meer. Ontdek hieronder welke bingo-kast het best in jouw zaak past.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Een bingo-speelautomaat brengt leven in ieder café te Antwerpen


Veel cafés in Antwerpen beschikken al over een bingo-speelautomaat. Het zijn laagdrempelige vormen van vermaak en geven de klant een bezigheid tijdens zijn of haar bezoek. De bingo-gokkasten die worden verhuurd door ons bedrijf NV Bastenie in Antwerpen, kunnen geactiveerd worden met muntgeld. Met een bingo-speelautomaat breng je leven in je zaak. Het zijn een van de vele kansspelen die al decennialang terug te vinden zijn in cafés.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen

Hoe werkt een bingo-kast?


Bij ons bedrijf te Antwerpen vindt u een ruim aanbod aan bingo-speelautomaten. Denk hierbij maar aan onder meer de Bingo Montana De Luxe, de Bingo Super Seven, de Ultra Seven-bingo en nog veel meer. Bij ons vind je vast en zeker een bingo-speelautomaat die perfect is voor jou. Een bingo lijkt op een flipperkast, maar zit toch nog iets anders in elkaar. Zo wordt de bal in een bingo-toestel ook gelanceerd met behulp van een trekker, maar zijn er geen flippers aanwezig. In het speelveld zijn er 26 gaten. Het puntensaldo wordt bepaald aan de hand van het gat waarin de bal van deze specifieke bingo-kast valt.


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Deskundig onderhoud en snelle herstellingen


Het onderhoud van een bingo-gokkast vraagt de nodige kennis, waar onze experts uit Antwerpen meer dan voldoende over beschikken. Wij verzorgen het onderhoud en de herstelling van de toestellen. Dat is meteen ook een van de grote voordelen van een bingo-speelautomaat die u kunt huren bij onze firma uit Antwerpen. We voeren zeven dagen op zeven herstellingen uit aan bingo-gokkasten in Antwerpen. Onze techniekers zijn iedere dag op de baan in Antwerpen, waardoor ze in een mum van tijd bij je zaak kunnen zijn om de bingo-speelautomaat opnieuw te laten functioneren. Ook voor onderhoud kan je ons inschakelen. Dankzij een periodiek onderhoud verkeren de bingo-gokkasten en andere caféspelen van NV Bastenie steeds in uitstekende conditie en gaan ze tientallen jaren mee.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Breng leven in je zaak dankzij een speelautomaat


Wanneer je je zaak in Antwerpen wilt verrijken met bingo-gokkasten, kunnen wij je helpen. Ontdek ons ruime assortiment aan kans- en amusementspelen. Wij komen de speelautomaten zelf plaatsen. Ben je geïnteresseerd in een of meerdere bingo-gokkasten voor in je café? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via het nummer +32 3 231 43 08 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Dan koppelen wij zo snel mogelijk terug met meer informatie over de bingo-kast naar jouw keuze.

Bastenie