Bingo Super Seven

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Wil je graag een caféspel, zoals de bingo Super Seven, laten installeren in je café? Dat en nog veel meer mogelijkheden voorziet NV Bastenie uit Antwerpen graag voor jou. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in alles wat met caféspelen en gokkasten te maken heeft. Daarnaast zorgen wij voor herstellingen en onderhoud van je spelen.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Bingo Super Seven huren voor in je café


Het spel bingo Super Seven, een van de populairste caféspelen, is gebaseerd op het bekende ‘Deal or No Deal’-spel. Bij bingo Super Seven krijg je na je inzet een doos met de prijs waarvoor je kan spelen. Dat kan een geldsom zijn, de ‘hot box’ of de Deal or No Deal-feature. Bij de geldsom zie je onmiddellijk het bedrag dat je zal winnen als je één van de groene speelveldnummers speelt. Bij de ‘hot box’ krijg je ook een waarde die je tot 4 maal toe kan verdubbelen door telkens één van de groene nummers te spelen. Ten slotte krijg je bij Deal or No Deal na het spelen een nieuwe doos aangeboden waarvan de waarde tussen € 6.25 en € 500 bedraagt. Bingo Super Seven is een spel dat gegarandeerd plezier zal brengen bij je klanten. Heb je dat type bingo al en wil je graag uitbreiden? Dan raden wij je de dice spinner aan.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Plaats nu nog een bingo Super Seven in je café


Je kan ons eenvoudig bereiken indien je de bingo Super Seven in je café wilt plaatsen. Ook wanneer je vragen hebt of wanneer je hulp nodig hebt bij het verkrijgen van een exploitatievergunning voor speelautomaten, staan wij klaar voor jou. Contacteer ons op het nummer +32 3 231 43 08 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie