Café overnemen in Antwerpen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Een café overnemen ging nog nooit zo makkelijk dankzij de hulp van NV Bastenie. Wij zijn een gespecialiseerd familiebedrijf dat sinds 1957 actief is in de branche. We staan (toekomstige) uitbaters bij in de zoektocht naar het geschikte pand en zorgen voor een vlotte overname van het café, gelegen in Antwerpen.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Zonder zorgen een café overnemen in regio Antwerpen


​Bij een overname van een café in Antwerpen komt heel wat kijken. Het huur- of verkoopcontract moet opgesteld worden, het interieur moet geoptimaliseerd worden en er dienen contracten afgesloten te worden met leveranciers. Bij het overnemen van een café in Antwerpen staan wij je bij van a tot z. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we als geen ander thuis in de horecawereld en weten we precies wat jouw zaak nodig heeft om te slagen. We geven je persoonlijk advies en leiden alles mee in goede banen. Op die manier kan je zonder zorgen een café overnemen in Antwerpen.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Schakel ons in voor professionele hulp


Bij een overname van een café in Antwerpen, of waar dan ook in België, horen ook de nodige vergunningen. Vraag jij je af welke vergunningen je nodig hebt voor een café? Wij leggen het graag uit. Zo zijn er de vergunningen die je nodig hebt wanneer je één of meerdere caféspelen in je café wil plaatsen. We geven je graag advies en helpen je het papierwerk in te vullen. Maak het jezelf een pak eenvoudiger en schakel ons in voor de overname van een café in Antwerpen. Contacteer ons via het contactformulier of bel ons op het nummer +32 3 231 43 08.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie