Café te huur in Antwerpen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Een café of andere horecapanden die te huur staan in Antwerpen vinden doe je met de hulp van NV Bastenie. We staan je bij met advies en helpen je met de nodige administratie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van diverse caféspelen. Met onze expertise maakten we reeds van talloze cafés een succesverhaal.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Wij helpen u een geschikt café te vinden


Een café in Antwerpen kan zowel te huur staan met als zonder overname. Als specialist in het vak zijn we als een van de eersten op de hoogte, wanneer er nieuwe horecapanden te huur komen te staan op de markt. Klop dan ook eerst bij ons aan. Wie weet hebben we het ideale café te huur in Antwerpen.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen

Met of zonder overname: wat is het verschil?


De opstart van een café start bij de zoektocht naar een geschikt pand. Wanneer er horecapanden te huur staan, is het jouw tijd om de sprong te wagen. Een zaak overnemen kan op twee manieren. Zoek je een café dat te huur staat met of zonder overname in regio Antwerpen? Bij een huurovereenkomst met overname neem je het café over in zijn oorspronkelijke staat. Dat betekent dat jij je op dezelfde doelgroep richt en grotendeels dezelfde werkwijze aanhoudt als de vorige eigenaar. Wanneer het café in kwestie in Antwerpen te huur staat zonder overname, doe je volledig je eigen zin. Je bepaalt zelf welke dranken je serveert, hoe het interieur eruitziet en welk soort cliënteel je graag wil aantrekken.


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Schakel onze hulp in


Een café dat te huur staat op een goede locatie in Antwerpen is vaak snel ingenomen. Dankzij de intensieve begeleiding van ons bedrijf verhoog je de kans dat je het juiste pand vindt tussen alle horecapanden die te huur staan. Vraag je je ook af welke vergunningen je nodig hebt voor een café? Laat je bijstaan door ons ervaren team en vind een café dat te huur staat met of zonder overname in Antwerpen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie via het nummer +32 3 231 43 08 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Graag tot binnenkort!

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie