Caféspelen in Antwerpen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Caféspelen zijn en blijven een grote hit in cafés in Antwerpen. Ze zorgen voor urenlang spelplezier en brengen de nodige dynamiek in je zaak. Het grootste aanbod aan caféspelen vind je bij NV Bastenie in Antwerpen. Ons familiebedrijf is reeds actief sinds 1957 in de wereld van caféwereld en heeft alles in huis om van jouw zaak een bloeiende onderneming te maken.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Soorten caféspelen voor in je zaak te Antwerpen


U kiest uw caféspelen uit het diverse assortiment van NV Bastenie uit Antwerpen. We maken binnen onze speelautomaten een onderscheid tussen kans- en amusementsspelen. Bij de eerste categorie vind je verschillende gokkasten terug. Hieronder vallen onder meer bingo en One Ball. Onder de amusementsspelen vallen dan weer videogames en klassiekers, zoals de elektronische darts, tafelvoetbal en Joker 3.3. Het verschil tussen beide caféspelen is dat bij een kansspel je afhankelijk bent van het lot. Bij een amusementsspel bepalen je vaardigheden hoe ver je in het spel geraakt. Caféspelen zorgen voor een gegarandeerd succes en een hoge opkomst in uw café in onder meer Antwerpen.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Til uw café naar een hoger niveau dankzij onze service op maat


Verrijk met caféspelen je zaak in Antwerpen met diverse hoogwaardige caféspelen en schakel ons in. Wist je trouwens dat je ook voor de huur en verhuur van cafés bij ons terecht kan? Wij staan caféuitbaters bij en helpen mee om de zaak tot een succes te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met ons volledige diensten- en productenaanbod. Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons op het nummer +32 3 231 43 08 voor meer informatie.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie