Vergunning gokkasten in Antwerpen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Een vergunning voor gokkasten, speelautomaten en andere vergunningen dienen altijd aangevraagd te worden wanneer je een café wilt beginnen in Antwerpen en daar een of meerdere toestellen wil plaatsen. Dat patent kan enkel verkregen worden wanneer bewezen is dat er aan alle wettelijke vereisten van een horecazaak wordt voldaan. Met dergelijke vergunningen ben je vrij om gokkasten te plaatsen in je café te Antwerpen.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Vergunning gokkasten in Antwerpen aanvragen


Om gokkasten te plaatsen in je café in Antwerpen heb je een kansspelen-vergunning klasse C nodig, uitgereikt door de Kansspelcommissie. De gemiddelde wachttijd voor een advies (aanvraag-controle brandveiligheid-advies burgemeester) en vergunning van speelautomaten bedraagt, spijtig genoeg, zo’n twee à drie maanden. De gemiddelde wachttijd in Antwerpen voor een vergunning van klasse C voor gokkasten in cafés, is twee tot vier weken. Vraag jij je wel eens af welke vergunningen je nodig hebt voor het beginnen van een café? Dan leggen wij dat graag voor jou uit.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen

Vermijd torenhoge boetes


Wanneer je toch gokkasten in je café in Antwerpen hebt staan zonder dat je hiervoor een vergunning, zoals een kansspelen-vergunning, hebt aangevraagd, loop je het risico op een boete. Deze kunnen hoog oplopen en wil je het liefst vermijden. Dankzij een kansspelen-vergunning, verkregen door de Kansspelcommissie in Antwerpen, hoef jij je hier nooit zorgen over te maken en kan je kiezen uit diverse toestellen, waaronder gokkasten of Joker-machines. Wij raden je dus zeker aan om een beroep te doen op onze kennis in verband met een kansspelen-vergunning en andere vergunningen voor gokkasten in je café in Antwerpen.


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Wij zorgen voor een vlotte opstart


NV Bastenie helpt je bij het aanvragen van vergunningen voor gokkasten en speelautomaten, zodat je deze snel in je café, dat je wilt beginnen of al geopend hebt, in Antwerpen kan plaatsen. We begeleiden je doorheen het hele proces en staan je bij met deskundig advies. Met een kansspelen-vergunning plaats je zonder zorgen diverse speelautomaten en gokkasten in je zaak te Antwerpen. Ze zijn een ideaal instrument om je klanten te voorzien van amusement en dragen bij aan een mooie omzet.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Laat je begeleiden door onze professionals


Maak het jezelf gemakkelijk en doe een beroep op onze diensten voor het verkrijgen van een kansspelen-vergunning in Antwerpen. We zijn reeds actief sinds 1957 en kunnen daardoor rekenen op jarenlange ervaring. Deze ervaring zetten we graag in om je café zo snel als mogelijk te voorzien van kwalitatieve caféspelen, zoals speelautomaten, steeds met de juiste vergunning. Je kan bij ons ook terecht om je te informeren over mogelijke andere vergunningen die nodig zijn om je café in Antwerpen te mogen uitbaten. Contacteer ons vrijblijvend op het nummer +32 3 231 43 08 of stuur ons een bericht via het contactformulier. We horen graag hoe we jou kunnen helpen bij het verkrijgen van vergunningen voor het beginnen van je café in Antwerpen.

Bastenie