Dice Spinner

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Wil je graag een Dice Spinner in je zaak plaatsen? Dan helpt NV Bastenie jou hier graag mee. De Dice Spinner is een van de bestverkochte toestellen en is bekend bij spelers in Antwerpen. Het heeft een vertrouwde en traditionele spelformule en zal gegarandeerd voor meer inkomsten voor jou als eigenaar zorgen.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Een Dice Spinner in jouw zaak plaatsen


De Dice Spinner bestaat uit vier slots met vijf winlijnen waarin je de dobbelstenen dient te plaatsen. Om punten, en zo ook geld, te verdienen, is het de bedoeling om drie dezelfde symbolen op een rij te krijgen. Daarnaast beschik de Dice Spinner ook over een bonusronde, waardoor je nog meer punten en geld kan verdienen. De speelautomaat is zeker en vast een meerwaarde voor je café en zal zonder twijfel veel klanten naar je zaak lokken. Heb je al een Dice Spinner staan en ben je nu op zoek naar iets nieuws? Bekijk dan ons aanbod even. Hier vind je onder meer caféspelen zoals de Diamonds One Ball en de Arizona-bingo. Wij hebben voor iedereen wel wat wils!

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Laat je grondig informeren door onze experts


Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een Dice Spinner of een andere bingo-speelautomaat of heb je hier nog vragen over? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Dat doe je door te bellen naar het nummer +32 3 231 43 08 of door het contactformulier in te vullen. Hopelijk tot snel!

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie