Gokkasten in Antwerpen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Gokkasten zijn een ware aanwinst voor je café in Antwerpen. Ze zorgen voor vertier bij de bezoekers en leveren je als uitbater een aardige zakcent op. Bij NV Bastenie uit Antwerpen kan je verschillende gokkasten huren voor in je café in Antwerpen. Daarnaast zorgen we voor het onderhoud en de herstelling ervan. We laten je graag kennismaken met ons aanbod.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Surf mee op het succes van gokkasten in Antwerpen


Gokkasten zijn in vele cafés in Antwerpen een deel van het interieur geworden. Tot op de dag van vandaag zijn de gokkasten, die je ook bij ons kan huren, bijzonder succesvol onder de stamgasten. Ze zorgen voor leven in de brouwerij en zijn een ideale tijdsbesteding. Daarnaast zorgen alle gokkasten die je bij ons kan huren ervoor dat klanten langer in je zaak blijven en bijgevolg ook meer consumeren. Deze extra omzet van slots-gokkasten is uiteraard mooi meegenomen! We beschikken over verschillende gokkasten, waaronder de Montana Deluxe 2, de Super 7 Deal or No Deal en nog veel meer.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen

De juiste papieren voor gokkasten in jouw café


Bij NV Bastenie uit Antwerpen kun je een groot aantal gokkasten huren. We durven onszelf de specialist te noemen in de verhuur, het onderhoud en de herstelling van deze speelautomaten. Het is slechts een van de vele kansspelen die je bij ons kan verkrijgen. Om dergelijke gokkasten in je café te mogen plaatsen, dien je in het bezit te zijn van een bepaalde toestemming. Wij helpen je graag om het bijhorende papierwerk in orde te brengen. Bij ons gokkasten huren voor je café in Antwerpen, is kiezen voor een volledige service.


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Bingo of One Ball


Cafés in heel Antwerpen kunnen gokkasten en andere caféspelen bij ons huren. We beschikken zowel over bingo-speelautomaten als One Ball en andere slots-gokkasten. Alle types zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Vraag ons gerust meer informatie over onze gokkasten, we voorzien je graag van deskundig advies. Ook voor slots-gokkasten in staan wij in. Slots-gokkasten zijn mechanische kansspelen die werken op elektriciteit en geactiveerd worden door middel van muntstukken. Slots-gokkasten zijn een laagdrempelige vorm van amusement en is al jaar en dag een populair toestel dat menig café siert. Dankzij onze verhuurdienst was het nog nooit zo makkelijk om je zaak te voorzien van kwalitatieve gokkasten.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Laat je adviseren door een expert


Wil jij een of meerdere gokkasten huren voor in je zaak in Antwerpen? Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer info over slots-gokkasten. We bekijken de beschikbare ruimte en controleren of er voldoende elektriciteitsaansluitingen voor slots-gokkasten aanwezig zijn. We bezorgen je meteen ook onze tarieven en geven je meer informatie over de nodige vergunningen. Bel ons vandaag nog op het nummer +32 3 231 43 08 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Bastenie