Gokkasten in het Waasland

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

NV Bastenie is een van de grootste verdelers van gokkasten in het Waasland. Ons bedrijf is gesitueerd in Antwerpen en verhuurt hoogwaardige gokkasten en amusementspelen aan cafés. We beschikken over een groot aanbod aan kwalitatieve toestellen. De gokkasten in je café in het Waasland worden, net zoals de amusementspelen, geactiveerd door middel van geldmunten.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Welke vergunning heb je nodig om gokkasten in je café in het Waasland te mogen plaatsen?


Als je gokkasten wil plaatsen in je café in het Waasland, dien je over de nodige vergunningen te beschikken. Je hebt specifiek een vergunning klasse C voor kansspelen nodig. Om deze te verkrijgen, moet je een aanvraag indienen bij de Kansspelcommissie. Wij staan je graag bij gedurende het proces en helpen je met het nodige papierwerk. In ons assortiment vind je bingo-speelautomaten en One Ball-toestellen terug; absolute klassiekers geliefd door jong en oud. Zo beschikken wij over de Diamonds One Ball, de bingo Super Seven, de Arizona-bingo en nog veel meer! Ook voor games van Wimi zit je goed bij ons.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Ontdek ons volledige aanbod


Onze gokkasten worden zeer goed onderhouden in ons atelier in het Waasland en verkeren in een perfecte staat. Kom je onze toestellen graag eens bezichtigingen vooraleer je een keuze maakt? Dat kan! Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op het nummer +32 3 231 43 08 en kom vrijblijvend langs.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie