Kansspelen in Antwerpen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

De kansspelen van NV Bastenie zorgen voor urenlang vermaak in cafés in heel Antwerpen. Het aanbod aan kansspelen van onze firma uit Antwerpen is zeer ruim, waardoor je een grote keuze hebt. Onze toestellen worden door ons persoonlijk geplaatst en ook voor het onderhoud en de herstelling ervan kan je een van onze experts inschakelen. Dat zeven dagen op zeven tot middernacht.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Een bingo: een van de populairste kansspelen in Antwerpen


Een bingo is een gokautomaat die lijkt op een flipperkast, en is een van de populairste kansspelen in cafés in Antwerpen. Een bingo heeft echter geen flippers. Een bingo bevat een aantal ballen die met een mechanisme (trekker) in het speelveld gebracht worden. Het speelveld bevat 26 gaten waarin de ballen vallen. Deze gaten zijn genummerd van 1 tot en met 25. Een bal die in het 26ste gat valt, wordt opnieuw in het spel gebracht (ball return). Ons bedrijf uit Antwerpen beschikt over verschillende soorten kansspelen, zoals Ultra Seven-bingo en nog veel meer.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen

Wat is het doel van het spel?


De kansspelen van ons bedrijf hebben allen een unieke werking. In de kop van de bingo zijn verschillende kaarten beschikbaar waarin de getallen 1 tot en met 25 staan in een raster van 5×5. Als een bal in een genummerd gat van het speelveld valt, gaan in de kaarten van de kop de overeenkomstige getallen oplichten. Het doel van het spel is om minimum drie en maximum vijf getallen in een rij te laten oplichten.


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Doel van het spel


Bij de kansspelen in je café in Antwerpen ga je eerst een animatie starten op een scherm, bijvoorbeeld een draai aan de Wheel Of Fortune. Als het rad een winstmogelijkheid aangeeft, gaan op het speelveld bijvoorbeeld gaten 1, 16 en 25 oplichten. Vervolgens breng je de bal in het spel en tracht je één van deze nummers te spelen. Valt de bal in één van deze gaten, win je. Dit valt in de smaak bij een groot deel van de spelers in Antwerpen en is daarom een van de kansspelen uit ons assortiment die het heel goed doet.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Ontdek ons volledige aanbod aan kansspelen in Antwerpen


De bingo en One Ball zijn slechts twee van de vele kans- en caféspelen die je bij ons bedrijf te Antwerpen kunt verkrijgen. Ontdek ook onze andere amusementsspelen, zoals videogames van Tab Austria en ticketmachines, waaronder slots-gokkasten en Super Joker 3.3. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Bel naar +32 3 231 43 08 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Bastenie