KVI-toestellen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Wil je graag KVI-toestellen, ofwel kansspelen met verminderde inzet, plaatsen in jouw zaak? Dan weet NV Bastenie hoe je dat het best aanpakt. Je hebt namelijk een vergunning nodig van de Kansspelcommissie, om dergelijke KVI-toestellen te mogen plaatsen én ze moeten voldoen aan enkele voorwaarden. Lees er hieronder meer over.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Waarop je moet letten bij het plaatsen van KVI-toestellen


KVI-toestellen zijn toestellen waarbij het gemiddelde uurverlies lager is dan 12,5 euro. De maximale inzet bij de toestellen is 0.50 euro, de maximale winst bedraagt 6.20 euro per spel. Of je nu KVI-toestellen, of automatische kansspelen wilt plaatsen, je hebt steeds de juiste vergunningen nodig, anders loop je het risico op hoge boetes. Geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Reken dan op onze hulp. Wij hebben al jaren ervaring in het regelen van vergunningen en de andere administratieve rompslomp die komt kijken bij het plaatsen van caféspelen. Ook voor de huur van verschillende KVI-toestellen of andere gokkasten, zoals de bingo Super Seven, zit je bij ons zeker goed.

Onze cafespellen

 

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Schakel ons vandaag nog in


Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van KVI-toestellen of andere caféspelen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Dat doe je eenvoudig en snel via ons telefoonnummer +32 3 231 43 08 of door het contactformulier in te vullen. Wij koppelen dan zo snel mogelijk naar u terug met informatie.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie