Het opstarten van een café in Antwerpen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Bij het opstarten van een café in Antwerpen komt heel wat kijken. Er zijn verschillende vergunningen die in orde moeten worden gebracht en waar heel wat tijd inkruipt. NV Bastenie is een familiebedrijf uit Antwerpen gespecialiseerd in persoonlijke hulp bij het opstarten van een café. We begeleiden je doorheen het hele proces en nemen je heel wat werk uit handen.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Wij begeleiden je bij het opstarten van een café in regio Antwerpen


Wanneer je besluit om een nieuwe zaak op te richten, zal je al snel merken dat er heel wat administratief geregel bij komt kijken. Denk hierbij aan het aanvragen van horecavergunningen bij de gemeente, het regelen van betalingsverkeer, het opstellen van risico-inventarisatie en -evaluatie, de juiste documenten voor caféspelen en nog veel meer. Een café volledig van nul opstarten in Antwerpen, is dan ook geen evidentie, maar laat dat je zeker niet tegenhouden om je passie achterna te gaan. Een andere mogelijkheid, is dat je een bestaand café overneemt. Naast het opstarten van een café in Antwerpen, staan we je ook hierbij, graag bij.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Neem contact met ons op en ga aan de slag


Een café opstarten kan zowel in een pand in Antwerpen waar je zelf eigenaar van bent, of in een huurpand. Aarzel daarom niet om ons hierover te contacteren. Neem zeker ook een kijkje in ons speelautomaten-assortiment en breng wat extra plezier in je café, amusement verzekerd! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze diensten. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel naar +32 3 231 43 08.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie