Wimi Games

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Voor het verdelen van speelmachines werken wij samen met het bedrijf Wimi Games. Het bedrijf is al sinds 1958 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en exploiteren van caféspelen, zoals bingo en One Ball. Wimi Games ontwikkelt innovatieve en kwalitatieve speelmachines, waarmee jij gegarandeerd succes zal boeken in jouw zaak. Lees hieronder meer over het toonaangevende bedrijf.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Ontdek de speelautomaten van Wimi Games


Wimi Games beschikt over een ruim aanbod aan speelautomaten die je bij ons kan huren. Zo zijn er amusementenspelen, alsook bingo-speelautomaten. Je kan ervoor kiezen om onder meer een Dice Spinner, een Ultra Seven of een Super Joker te plaatsen in jouw zaak. Ook het razend populaire Diamonds One Ball is beschikbaar dankzij onze samenwerking met Wimi Games. Verder staan wij jou ook graag bij in het verkrijgen van de juisten vergunningen voor de overname of opstart van je café en bij de vergunningen die nodig zijn om de caféspelen van Wimi Games te mogen plaatsen.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Bereik ons telefonisch bij vragen


Heb je nog vragen over de gokautomaten of amusementenspelen van Wimi Games? Aarzel dan zeker niet om NV Bastenie uit Antwerpen te contacteren. Wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen. Je bereikt ons via het nummer +32 3 231 43 08 of door het contactformulier in te vullen.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie