Een bingo van Arizona kopen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Wil je graag van het kwalitatieve merk Arizona een bingo plaatsen in jouw zaak? Dan helpt NV Bastenie uit Antwerpen jou hier graag bij. De bingo bevat verschillende amusante spelen die jouw klanten gegarandeerd zullen interesseren en extra inkomsten voor jou als eigenaar zullen opleveren.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Ontdek het merk Arizona en vind je ideale bingo bij ons


Een bingo van het merk Arizona maakt deel uit van onze collectie KVI-toestellen, ofwel kansspelen met verminderde inzet. Hierbij zetten de spelers minder geld in, waardoor ze minder risico lopen. Voor een dergelijke bingo moet je wel in het bezit zijn van de gepaste exploitatievergunning voor een speelautomaat. Heb je er geen idee van welke vergunning je nu eigenlijk nodig hebt voor een bingo van het merk Arizona? Bij dat proces en nog veel meer andere administratieve taken, staan wij voor jou klaar.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Ga met ons in zee


Wil je graag een bingo van Arizona kopen of huren of ben je geïnteresseerd in onze andere spelen, waarvoor we samenwerken met Wimi Games? Bekijk dan ons aanbod caféspelen online en neem vandaag nog contact met ons op om de opties te bespreken. Je contacteert ons door te bellen naar het nummer +32 3 231 43 08 of door het contactformulier in te vullen.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie