Bingo of One Ball in je café

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Wil je graag een automaat met bingo of One Ball installeren in je café? Dan is NV Bastenie uit Antwerpen jouw perfecte partner. One Ball is een schitterend alternatief voor cafés die niet over voldoende plaats beschikken voor bingo. Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect welke gokkast of welk amusementenspel perfect bij jou past.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Kies bingo of One Ball in jouw zaak


Indien je graag gokkasten wilt huren of amusementspelen wilt installeren in jouw café in Antwerpen, helpen wij jou graag op weg. Bij ons vind je verschillende spelen, waaronder bingo, One Ball en nog veel meer. Denk hierbij onder meer aan de volgende spelen:

En nog veel meer! Daarnaast zorgen wij ook voor herstellingen indien er schade is opgetreden aan je caféspelen en zorgen wij voor een gepast onderhoud. Door jouw speelautomaten, zoals bingo en One Ball, voldoende in de gaten te houden, vermijd je verdere problemen.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Doe vandaag nog een beroep op onze deskundigheid


Caféspelen, zoals bingo of One Ball, in jouw café plaatsen, zorgt voor extra plezier voor jouw klanten. Daarnaast is het nog een mooie bijverdienste voor jou als eigenaar. Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van One Ball of bingo? Neem dan snel contact met ons op. Dat doe je door te bellen naar het nummer +32 3 231 43 08 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie