Diamonds One Ball

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Wil je graag een caféspel zoals de Diamonds One Ball in je zaak plaatsen? Dan is NV Bastenie uit Antwerpen de partner waarmee je in zee wil gaan. Dergelijke gokkasten bieden tal van voordelen. Zo zijn ze succesvol, zijn ze compact en zorgen ze voor een extra zakcentje voor jou als eigenaar.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Ga voor een Diamonds One Ball in jouw café


Diamonds One Ball is gebaseerd op het succes van gokkasten en combineert de spelformule met spannende bingospellen. Bij Diamonds One Ball plaats je vier maal drie diamanten in vier verschillende roosters om punten te winnen. Het is een unieke spelervaring die veel leven in je zaak brengt en zo gegarandeerd nog meer klanten zal lokken. Door de compactheid van het spel, kan je de kast gemakkelijk plaatsen in een café of zaak die iets kleiner is. Bekijk zeker al onze mogelijkheden voor One Ball of bingo en vraag ons naar de mogelijkheden!

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Vraag nu jouw spelmachine aan


Wil je graag een caféspel, zoals de Diamonds One Ball, huren bij ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken graag wat er mogelijk is voor jouw zaak. Ook bij de opstart of overname van een zaak reken je op ons. Bel naar het nummer +32 3 231 43 08 of vul het contactformulier in.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie