Exploitatievergunning voor speelautomaten

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Vraag jij je af welke exploitatievergunning je nodig hebt voor het plaatsen van speelautomaten in jouw zaak? NV Bastenie uit Antwerpen beantwoordt deze vraag met ervaring en kennis. Je mag maximaal twee gokkasten of speelautomaten plaatsen in jouw zaak én je dient over de juiste exploitatievergunning te beschikken. Lees hieronder meer over hoe je exploitatievergunningen voor gokkasten kan verkrijgen.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

De juiste exploitatievergunning verkrijgen voor het plaatsen van speelautomaten


Om speelautomaten of gokkasten in je horecazaak te plaatsen, heb je een exploitatievergunning nodig. Dit document geeft jou het recht om gokkasten of speelautomaten aan te bieden aan jouw klanten. Verder heb je voor het uitbaten van een café met speelautomaten ook een vergunning C nodig (kansspelinrichting klasse III), die je aanvraagt bij de Kansspelcommissie. Ook dien je, naast exploitatievergunningen voor gokkasten, een ‘advies burgemeester’ aan te vragen bij de stad of de gemeente waar je jouw zaak uitbaat. Het aanvragen van een exploitatievergunning voor gokkasten of speelautomaten doe je best tijdig, aangezien er vaak enkele maanden over kunnen gaan vooraleer ze in de bus vallen.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen

Wij helpen jou bij het verwerven van de nodige vergunningen


Zie je het bos even niet meer door de bomen en zoek je hulp bij het aanvragen van exploitatievergunningen voor speelautomaten? Geen nood, wij staan jou graag bij. Het aanvragen van een vergunning voor speelautomaten of gokkasten, kan al snel een administratieve rompslomp worden. Wij helpen je dan ook graag doorheen het hele proces. Stel je jezelf niet alleen de vraag ‘welke vergunning heb ik nodig voor een café?’, maar heb je ook nood aan begeleiding bij de overname of opstart van een café? Ook daarbij helpen wij jou met veel ervaring en kennis. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren!


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Vertrouw met een gerust hart op onze expertise


Schakel ons zonder zorgen in voor hulp bij het aanvragen van een exploitatievergunning voor gokkasten, speelautomaten of caféspelen. Wij begeleiden jou van a tot z bij het verkrijgen van de nodige documenten. Je maakt eenvoudig een afspraak door ons te contacteren. Bel ons op het nummer +32 3 231 43 08 of vul het contactformulier in. Dan koppelen wij terug met meer informatie over het aanvragen van een exploitatievergunning voor speelautomaten of gokkasten in jouw zaak!

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie