Uw specialist voor speelautomaten in Antwerpen

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

NV Bastenie is een uitstekende keuze als u speelautomaten wilt huren in Antwerpen. Ons bedrijf bestaat al sinds 1957 en we kennen de caféwereld door en door. We hebben erg veel verschillende machines in de aanbieding. We zijn in de eerste plaats gespecialiseerd in Bingo-spelen. Bovendien plaatsen wij zelf de machines als u dat wenst. Lees verder en ontdek nog meer over ons diverse aanbod.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Speelautomaten huren als extra funfactor in uw café in Antwerpen


Alle speelautomaten en caféspelen die je bij onze firma te Antwerpen kan huren, zijn van hoge kwaliteit. Spelen zoals Bingo Super Seven, Arizona-bingo, Wimi Games, Diamonds One Ball en nog veel meer kan je zonder zorgen en zonder problemen bij ons huren. Dat allemaal tegen een mooie prijs. De speelautomaten zijn immers niet goedkoop, daarom is het bijzonder handig dat je deze caféspelen bij ons kan huren. De automaten die je bij ons kunt huren, zijn een mooie aanvulling in je zaak. Ze zorgen voor amusement en leveren op de koop toe nog een mooi zakcentje op voor jou als eigenaar. Kies er daarom vandaag nog voor om speelautomaten te huren van ons bedrijf uit Antwerpen.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Wij zorgen voor alles indien je speelautomaten gaat huren bij ons


Bij ons kan je niet alleen speelautomaten huren, we zorgen ook voor het onderhoud en de herstelling van alle amusementspelen. Dankzij de centrale ligging van ons bedrijf in Antwerpen kunnen we snel ter plaatse zijn het probleem aan de gehuurde automaten verhelpen. Als je ervoor kiest om de caféspelen en speelautomaten bij ons te huren, zorgen we ook voor de plaatsing ervan. Jij hoeft enkel ruimte vrij te maken in je café, wij doen de rest.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie


Overweeg jij speelautomaten te huren om in je café te plaatsen of wens je bijkomende informatie over vergunningen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag kennismaken met onze werkwijze en bezorgen je een overzicht van alle speelautomaten die je bij ons kan huren. Wij staan je ook graag bij in het verkrijgen van de juiste exploitatievergunning voor de speelautomaten die je kan huren voor je zaak in Antwerpen of in het Waasland. Ook als je een eigen zaak wilt opstarten, of een bestaande zaak wilt overnemen en daarvoor speelautomaten wilt huren, begeleiden we je in het hele proces.

Bastenie