Welke vergunning heb ik nodig voor een café?

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Wil je een zaak openen en denk je welke vergunning heb ik nodig voor een café? Dan beantwoordt NV Bastenie uit Antwerpen deze vraag graag voor jou. Er zijn tal van zaken waarmee je rekening moet houden wanneer je een café opent of overneemt en de administratie kan al snel ingewikkeld worden. Laat je daarom met een gerust hart door ons bijstaan.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Wij beantwoorden de vraag ‘welke vergunning heb ik nodig voor een café?’


Exploitatievergunningen voor speelautomaten, vergunningen van de Kansspelcommissie, vergunningen voor het serveren van drank, SABAM, vergunningen voor het aanbrengen van reclame, en ga zo maar verder. Er komt vaak heel wat kijken bij het overnemen of opstarten van een café en dan kan het voorvallen dat jij de vraag stelt ‘welke vergunning heb ik nodig voor een café?’ Die vraag willen wij graag voor jou beantwoorden. Wij begeleiden je van a tot z doorheen het hele proces en nemen het werk graag uit jouw handen.

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Vertrouw op onze kennis van zaken


Door onze jarenlange ervaring met cafés en caféspelen weten wij precies hoe wij jou het best kunnen helpen. Blijf dus zeker niet zitten met de vraag ‘welke vergunning heb ik nodig voor een café?’, en neem contact met ons op voor meer informatie. Dat doe je door te bellen naar het nummer +32 3 231 43 08 of door het contactformulier in te vullen.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie