Ultra Seven-bingo

Ruim aanbod aan caféspelen
24/7 beschikbaar voor onderhoud
50/50 commissiecontract

Wil je graag een Ultra Seven-bingo plaatsen in jouw zaak? Wij bij NV Bastenie uit Antwerpen helpen jou hier graag bij. Wij bieden de mogelijkheid aan om een Ultra 7-bingo te huren of te kopen. Het populaire toestel bevat klassieke spelen, zoals Euro One Ball, Wheel of Fortune en Triple Fortune.

Wilt u contact met ons opnemen voor onze diensten?

Bel ons op +32 3 231 43 08

Een Ultra Seven-bingo plaatsen in jouw café


Een Ultra 7-bingo plaatsen in jouw zaak is ongetwijfeld een goed idee. De speelautomaat is gloednieuw en heeft een hedendaags en moderne uitstraling. Het heeft bovendien hogere uitbetalingspercentages, wat gegarandeerd spelers zal aantrekken naar jouw zaak. Dat zorgt op zijn beurt weer voor een extra inkomen voor jou als cafébaas. De Ultra Seven-bingo behoort tot de beste toestellen op de Belgische markt en zijn immens geliefd onder spelers. De Ultra 7-bingo werd geproduceerd door Wimi Games, een merk waarvan wij meerdere toestellen aanbieden. Denk hierbij maar aan de Arizona-bingo, de bingo Super Seven, de bingo Montana De Luxe en nog veel meer!

Onze cafespellen

Bingospellen

Video Games

One Ball Spellen

Diversen


Plaatsing Speelautomaten

NV Bastenie plaatst speelautomaten en amusementspelen in cafés en verzorgt het onderhoud ervan. De cafébaas zorgt voor de uitbating van de caféspelen. Dit wil zeggen dat hij/zij er op toekijkt of alles in goede banen loopt.


Commerciële Diensten

NV Bastenie investeert in haar klanten. De opstart van een horecazaak kost geld, veel geld. Indien je op zoek bent naar een café, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij hebben zelf verschillende panden in portefeuille.


Onderhoud & Herstellingen

Bij een technische panne worden wij gecontacteerd door de cafébaas en trachten wij zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze techniekers zijn 7 dagen per week op de baan en tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren.


Duidelijke Commissies

NV Bastenie werkt altijd op basis van een commissiecontract waarbij het deel café en het deel exploitant duidelijk op voorhand worden afgesproken. In 99% van de gevallen komt dit neer op een 50/50 verdeling.

Maak vandaag nog een afspraak om de opties te bespreken


Wil je graag een Ultra Seven-bingo plaatsen in jouw zaak? Of ben je op zoek naar andere caféspelen om jouw klanten een meerwaarde te bieden? Dan zit je bij ons op de juiste plaats. Om de opties voor het huren of kopen van een Ultra 7-bingo te bespreken, contacteer je ons gerust. Dat doe je door te bellen naar het nummer +32 3 231 43 08 of door het contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar jou terug met meer informatie!

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vragen

"*" geeft vereiste velden aan

Bastenie